over ons

 

relatiebeheer

Dirk Ploegstra

Dirk draagt zorg voor het relatiebeheer. Dat doet hij met flink veel plezier. De bouw zit dan ook in zijn bloed. Zijn kennis en ervaring zet hij graag in als gesprekspartner voor uw project. Maar ook op de bouwplaats komt u hem tegen. Zijn motto is ‘geen compromissen aan kwaliteit en afspraken’. Want alleen het beste eindresultaat is voor hem goed genoeg.

praktische uitvoering

Edwin Stam

Edwin zorgt voor de praktische uitvoering van onze beloften. Iets wat je gerust aan hem kunt overlaten, want de bouw zit in zijn DNA. Hij heeft jarenlange ervaring in renovatie en nieuwbouw. De bouw heeft dan ook geen geheimen meer voor hem. Hij werkt toe naar het eindresultaat zoals de opdrachtgever het bedacht heeft. Strakke planning en de juiste kwaliteit zijn hierbij het credo.

experts

Op de bouwplaats

Onze experts zorgen voor een vakkundige verwerking van de materialen. Gevels zijn allesbepalend voor de uitstraling van uw project. Daarom is de kwaliteit van ons werk zo belangrijk. Onze mensen op de bouwplaats halen hun voldoening uit allerhande timmer- en montagewerkzaamheden. Precies zoals u en uw opdrachtgever dat hebben bedacht. Tegelijkertijd wordt graag meegedacht over slimme oplossingen.

Contact ons

Neem hieronder contact op. Stel een vraag of ontvang een gratis offerte.

Bel ons op

075 82 00 378

kantoor

Flink Projecten B.V.
Eendrachtstraat 17
1531 DT Wormer

Telefoon

E-mail