Uw projectpartner voor gevelmontage

kunststof gevelbekleding

Op het gebied van kunststof gevelbekleding bieden we verschillende mogelijkheden. Flink BV is toeleverancier van hoogwaardige kunststof gevelbekleding. Daarnaast realiseren we een vakkundige montage. Hiermee kiest u voor een onderhoudsvrije en betaalbare oplossing voor de woning(en), het appartement, kantoor of bedrijfspand.

Kenmerken van kunststof gevelbekleding

Dankzij gevelbekleding krijgt woning of het pand een nieuwe look. Vooral oudere gebouwen kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Daarnaast zorgt gevelbekleding voor een goede bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor gaat de gevel langer mee en is er minder onderhoud nodig.

Natuurlijk is de aanschaf en het monteren van gevelbekleding een investering, maar wel een die zich goed terugverdient. Kunststof gevelbekleding heeft zeker voordelen ten opzichte van andere materialen. Het heeft bijvoorbeeld een langere levensduur en is onderhoudsvrij.

  • Flink BV uw toeleverancier
  • Hoogwaardige kunststof gevelbekleding
  • Vakkundige montage
  • Betaalbare oplossing
  • Woning(en), het appartement, kantoor of bedrijfspand.
  • Langere levensduur en is onderhoudsvrij
kunststof gevelbekleding rijwoningen
met kunststof gevelbekleding
montage kunststof gevelbekleding

Materialen, werkwijze en montage

Onze materialen en werkwijze

Flink BV is expert op het gebied van kunststof gevelbekleding en de montage hiervan. We werken met verschillende kunststoffen waaronder pvc, polyester, HPL of vezelcement. Sommige materialen zijn milieuvriendelijk en recyclebaar, anderen staan juist bekend om de sterkte of de interessante prijs.

We vinden het belangrijk dat u voor de juiste kunststof gevelbekleding kiest. Daarom adviseren we vooraf over de mogelijkheden. Hierbij kijken we naar de situatie, uw wensen en verwachtingen maar natuurlijk ook het budget.

Montage van kunststof gevelbekleding

We leveren niet alleen kunststof gevelbekleding, ook monteren we dit op professionele wijze. Het is belangrijk dat gevelbekleding of gevelplaten goed gemonteerd worden. Bij een verkeerde plaatsing is de kans op vochtproblemen, kromtrekken en schade aan de gevel aanwezig. Flink BV heeft een jarenlange ervaring met zowel kunststof-, houten- als metalen gevelbekleding. We zorgen voor een perfecte en vakkundige afwerking.

Vrijblijvende offerte voor levering en montage

Ons team bestaat uit vakmensen uit de bouwwereld. Onze kracht zit hem in een innovatieve oplossing op het gebied van gevelafwerking, gecombineerd met verschillende timmer- en montagewerkzaamheden. Onze projecten richten zich op nieuwbouw en bestaande bouw, waarbij we vooral op middelgrote tot grote projecten werken. Uiteraard brengen we ook voor kleinere projecten een offerte uit.

Vraag vrijblijvend een offerte met betrekking tot de levering van kunststof gevelbekleding en/of montage aan. Met onze totaaloplossing realiseert u een nieuwe en beschermende uitstraling, en ook nog eens tegen betaalbare prijzen.

Algemene informatie

Over kunststof gevelbekleding

Omdat we al jarenlang met verschillende materialen werken kunnen we als geen ander gedegen advies uitbrengen. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over kunststof gevelbekleding.

Levensduur van het materiaal

Kunststof gevelbekleding heeft ten opzichte van hout een lange levensduur. Alle soorten kunststof gevelbekleding gaat tussen de 30 en 40 jaar lang mee. HPL en polyester kunnen het zelfs tot 50 jaar lang volhouden.

Mate van onderhoud

Een ander voordeel van kunststof gevelplaten is het minimale onderhoud. Het is niet nodig om het kunststof te schuren, lakken of op andere wijze te onderhouden. Af en toe afspuiten of schoonmaken is meer dan voldoende.

Kleurvast

De meeste kunststof is kleurvast, het is dus goed bestand tegen UV-zonlicht. Dit geldt al helemaal voor pvc, polyester en kunststof. HPL en vezelbekleding is minder kleurvast.

Milieuvriendelijk

De producten die we leveren zijn milieuvriendelijk (kunststof) of afkomstig uit verantwoord bosbeheer (hout). We zijn dan ook niet zomaar FSC- en PEFC gecertificeerd.

Prijsklasse kunststof gevelbekleding

Het bekleden van de bestaande of nieuwe gevel moet binnen uw budget passen. De levering van dit materiaal valt binnen de meest betaalbare prijsklasse, samen met houten gevelbekleding. Omdat kunststof gevelbekleding makkelijk te verwerken is kunnen we de kosten voor montage ook laag houden.

Contact ons

Neem hieronder contact op. Stel een vraag of ontvang een gratis offerte.

Bel ons op

075 82 00 378

kantoor

Flink Projecten B.V.
Eendrachtstraat 17
1531 DT Wormer

Telefoon

E-mail