Uw projectpartner voor gevelmontage

Gevelbouw en renovatie

We zijn gespecialiseerd in alles rondom gevelbouw. Dankzij constante innovatie en modernisering kunnen we de markt van gevelbekleding altijd goed bijbenen. Hierdoor kunnen we als partnerschap met meer dan 80 jaar ervaring bij elkaar hoogwaardige gevels en montage leveren. Wij werken aan zowel renovatie als nieuwbouwprojecten.

Wat is gevelbouw?

Gevelbouw omvat alles wat er op een bestaande gevel wordt aangebracht om deze te bedekken of te versieren door er een extra laag op aan te brengen. Soms is het doel enkel om de gevel decoratief uit te laten zien, maar gevelbouw heeft ook andere praktische doeleinden.

Flexibiliteit

Met onze projecten geven we het uiterlijk van uw zakenpand, appartement of woning dankzij een unieke gevel montage een stijlvolle look. Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector hebben we bijna elke mogelijke situatie al gezien We willen als gevelbouwers niet alleen vakkundig werk leveren, maar ook een resultaat naar de wens van onze klanten. Flexibiliteit is bij ons daarom net zo belangrijk als professionaliteit.

Eerlijkheid

We bespreken samen met u als cliënt welke mogelijkheid het best past bij uw idee. Aangezien wij het volledig pakket van gevelconstructie hebben, kunnen we ook meteen aangeven hoe realistisch het plan is en wat er precies bij komt kijken. Eerlijkheid en openheid zullen tijdens het bespreken van uw gevelmontage project nooit ontbreken.

Voordelen gevelbouw

 • Zorgt voor een isolerende en beschermende laag
 • Zorgt voor kleurbehoud
 • Bescherming tegen UV-stralen
 • Geeft een stijlvolle uitstraling
 • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en rotting
houten gevelbekleding
gevelbekleding hout
montage houten gevelbekleding

Renovatie gevelmontage

Soms is er verbouwing van de gevel nodig. Ook hierbij kunnen we inspringen. Na een grondige analyse van uw bestaande gevel stellen we vast wat er vervolgens precies gedaan moet worden. Wij monteren en renoveren gevels van verschillende materialen, omdat we die ook allemaal in huis hebben. Naast de wettelijke technische voorschriften waar we ons natuurlijk aan houden, nemen we ook bijvoorbeeld de akoestische en optische wensen van onze klanten in acht.

Wilt u bijvoorbeeld wat doen aan de geluidsisolatie of bestand tegen Uv-stralen? Dan kan dat meegenomen worden in de uitvoering.  Of is misschien het verkeerde materiaal gebruikt waardoor uw gevel in rap tempo achteruit gaat? Laat het aan onze deskundigen over om u van de juiste diensten te voorzien. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 • Een betrouwbare en ervaren partner
 • Vakmanschap in gevelbouw
 • Flexibiliteit tijdens uw bouwproject
 • Project afgestemd op uw budget
 • Montage duurzame gevels
 • Mogelijkheid van verschillende kwalitatieve materialen gevelbekleding
 • Meerdere structuren, texturen en vormen beschikbaar
 • Onderhoudsarme en milieuvriendelijke alternatieven

Belangrijk bij gevelmontage

Vakkundigheid is cruciaal bij gevelmontage. En ja, voorkomen is altijd beter dan genezen. Met FLINK BV beschik u over montagespecialisten die ervoor zorgen dat het werk al vanaf het prille begin met expertise wordt aangepakt. U doet op deze manier een investering waar u jarenlang van zal genieten. Het is verder belangrijk dat de kwalitatieve producten worden gebruikt. Als toeleverancier zorgen we ervoor dat alleen materialen van de beste kwaliteit worden geleverd.

Levensduur en Onderhoud

De duurzaamheid van een gevelbouw project hangt veel af van het materiaal dat wordt gebruikt. Gevelbekleding met kunststof heeft bijvoorbeeld een langere levensduur dan een met bijvoorbeeld hout. Het vergt ook minder onderhoud. Hout heeft op zijn beurt weer andere extra voordelen.

Uw Partner bij elke stap

We kunnen bij elke fase van uw bouwproject aanschuiven. Indien uw project al helemaal door de architect is uitgetekend, zullen we gewoon de gevelbouw gewoon daarop afstemmen. Ligt het project echter nog op de tekentafel? Dan denken we graag met u mee om tot de beste optie te komen. Allemaal afgestemd op uw behoeften, budget en wensen.

Vrijblijvende offerte

voor gevel montage en renovatie

Onze deskundigen voorzien u graag vrijblijvend van advies en een offerte. Onze ervaring in de bouw omvat gevelafwerking, gecombineerd met verschillende timmer- en montagewerkzaamheden. Daarnaast zorgen we zelf voor de levering van gevelbouw producten. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Contact ons

Neem hieronder contact op. Stel een vraag of ontvang een gratis offerte.

Bel ons op

075 82 00 378

kantoor

Flink Projecten B.V.
Eendrachtstraat 17
1531 DT Wormer

Telefoon

E-mail