Uw projectpartner voor gevelmontage

Metalen gevelbekleding: alles wat u moet weten

Flink BV levert en monteert metalen gevelbekleding. Dit doen we op kleine tot grote projecten waaronder huurwoningen, koopwoningen, appartementen of bedrijfsgebouwen. Een metalen gevel heeft een strak en moderne uitstraling. Grootste pluspunt is het lage onderhoud en de lange levensduur.

Details van metalen gevelbekleding

We zijn ervaringsdeskundige op het gebied van gevelrenovatie. Metalen gevelbekleding geeft de woning of het pand een geheel vernieuwende of moderne uitstraling. Ideaal voor het bedekken van oude gevels, maar we passen dit ook op nieuwbouwprojecten toe. Onze opdrachtgevers kiezen vanwege de lange levensduur voor metalen gevelbekleding.

We leveren deze gevelbekleding in verschillende materialen. De meest voorkomende metalen zijn zink, koper, aluminium en inox. We adviseren over de voor- en nadelen van elk metaal maar ook over de kosten.

Ons advies over gevelbekleding

Elk project is uniek en vraagt weer een andere aanpak. Flink BV levert metalen gevelbekleding maar ook bekleding van kunststof of hout. Al in de beginfase van een (ver)bouwproject denken we mee over de beste oplossingen.

Metalen gevelbekleding moet aansluiten op de wensen en verwachtingen. Daarnaast moet het aansluiten op uitstraling, woonomgeving en duurzaamheid.

“We werken vanuit onze ervaring en kennis. Hierdoor kunnen we goed anticiperen op de situatie.”

Ons advies is eerlijk en transparant.
Zijn we van mening dat een bepaald type metalen gevelbekleding niet de beste keuze is, dan geven we dit ook aan. We hebben liever dat u ook over 20 jaar nog steeds tevreden bent over de uitstraling en het onderhoud van de woning(en) of panden.

Voor- en nadelen in het kort

We komen graag op locatie om de voor- en nadelen van metalen gevelbekleding met de door te spreken. Om u zo volledig mogelijk van informatie te voorzien zetten we de voordelen en nadelen op een rij.

Voordelen metalen gevelbekleding:

  • Sterk en duurzaam
  • Weinig onderhoud nodig
  • Levensduur tot wel 100 jaar

Ten opzichte van kunststof- of houten gevelbekleding is metalen bekleding kostbaarder. De leveringsprijzen liggen hoger maar hier staat wel een zeer lange levensduur tegenover.

gevel metaal bekleed
metalen gevelbekleding
gevel metaal bekleed
gevelbekleding metaal

Materialen, werkwijze en montage

Onze projecten metalen gevelbekleding

Flink BV werkt op verschillende bouw- en renovatieprojecten. Bijvoorbeeld het realiseren van een appartementencomplex, huurwoningen, commerciële ruimtes of koopwoningen.

We werken op verschillende locaties in Nederland. Geen project is te groot, we leveren en monteren tot meer dan 2000 m² per project. Neem gerust contact op, we bespreken de details graag met u door.

Verschillende soorten gevelbekleding

Kun je geen keuze maken uit de verschillende soorten gevelbekleding? We letten op verschillende bouwtechnische details en de omgeving.

Flink BV kan verschillende soorten metalen gevelbekleding leveren en monteren. Denk hierbij aan aluminium gevelbekleding, geperforeerde gevelbekleding of gevelbekleding met bekledingsprofielen.

We letten hierbij op verschillende bouwtechnische details en de omgeving. Zo kunnen we altijd een gevelbekleding leveren die past bij jouw wensen en bij de omgeving.

Neem gerust contact met ons op, we bespreken de details graag met je door. Uw wensen met betrekking tot levensduur, onderhoud en uitstraling nemen we mee. Aan de hand hiervan kunnen we advies geven over metalen gevelbekleding of een andere oplossing.

We leveren nagenoeg alle metaalsoorten, mits dit ook verantwoord is.

Montage
Naast het leveren van metalen gevelbekleding kunnen we dit ook monteren. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen voor montage te kiezen.

Voor het plaatsen van metalen gevelbekleding zetten we onze vakmensen in. Die weten als geen ander hoe belangrijk het is om de gevelbekleding op de juiste manier te monteren. Met een juiste montage weten we latere problemen te voorkomen.

Informatie met betrekking tot

gevelbekleding van metaal

Onze vakmensen hebben veel kennis en ervaring met het realiseren van metalen gevelbekleding. Dit merkt u al bij het eerste contact, tot aan de oplevering van het project. We voorzien u hieronder van de nodige informatie.

Levensduur metalen gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding heeft ten opzichte van hout een lange levensduur. Alle soorten kunststof gevelbekleding gaat tussen de 30 en 40 jaar lang mee. HPL en polyester kunnen het zelfs tot 50 jaar lang volhouden.

onderhoud

Nog een voordeel van metalen gevelbekleding is dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Af en toe schoonspuiten is meer dan voldoende. Het materiaal roest niet en behoudt zeer lang zijn mooie uitstraling.

Kleurvast

De verschillende metalen zijn kleurvast en niet onderhevig aan de invloeden van UV-zonlicht. Ook andere weersomstandigheden hebben in verloop van tijd geen tot nauwelijks invloed op het materiaal.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Dit type gevelbekleding is niet het meest milieuvriendelijk maar vanwege de lange levensduur wel ontzettend duurzaam. Dat is natuurlijk wel weer goed nieuws voor de toekomst van de aarde.

Prijsklasse

De aanschaf van metalen gevelbekleding valt hoger uit dan kunststof gevelbekleding of houten materialen. Bedenk dat hier een lange levensduur tegenover staat waardoor de aanschaf zich goed terugverdient.

Contact ons

Neem hieronder contact op. Stel een vraag of ontvang een gratis offerte.
Neem ook contact met ons op als u meer informatie wilt over de weersbestendigheid van het materiaal of de milieuvriendelijkheid.

Verder kunnen wij u ook meer vertellen over de prijsklasse en een gratis offerte aanbieden.

Bel ons gerust op (075) 82 00 378 of stuur ons een e-mail naar patrick@flinkbv.nl. Ons adres is Vlasblomweg 22, 1521 PW Wormerveer.

Bel ons op

(075) 82 00 378

kantoor

Flink Projecten B.V.
Eendrachtstraat 17
1531 DT Wormer

Telefoon

E-mail